Bárczis sikerek a nemzetköziesítés terén

2018.05.10.
Bárczis sikerek a nemzetköziesítés terén
Dr. Hamar Imre, nemzetközi rektorhelyettes és a Hallgatói és Mobilitási Bizottság kezdeményezésére, az ELTE az idei évben először hírdetett pályázatot az Erasmus+ pályázatok sikerének értékelésére. Két kategóriában lehetett indulni, ahol egyrészt az Erasmus+ kari koordinátorok munkáját, másrészt a karok innovatív törekvéseit díjazta az egyetem. 

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara mindkét kategóriában sikert ért el, hiszen kari koordinátorunk Dr. Katona Vanda harmadik helyezést ért el a "Keressük az ELTE legjobb Erasmus+ koordinátorát” elnevezésű díjon. Kolléganőnk, akinek ezúton is gratulálunk a sikerhez, 2013 óta fejleszti rendszerszerű és innovatív módon az Erasmus+ mobilitási programokat a karon. 

A "Keressük az ELTE Erasmus+ program legdinamikusabban fejlődő karát" versenyen a Bárczi szintén harmadik helyezést ért el. Az egyetem ebben a kategóriában azt díjazta, hogy a Bárczi egyre növekvő mutatókat ér el a kimenő hallgatói mobilitások terén. Az elismerés részeként a kar mobilitási kerete plusz forrásokat könyvelhet el.