Járványvédelmi tájékoztató

Járványvédelmi tájékoztató
09/03

2020. szeptember 03. 14:00 - 15:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105)

09/03

2020. szeptember 03. 14:00 - 15:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105)


Kevesebb mint egy hét múlva elkezdődik a szorgalmi időszak, amikor is egy olyan tanévet kezdünk, amelyben tudjuk, hogy rendkívüli rugalmasságra lesz szükség, melynek keretében vegyítjük a jelenléti és a távolléti oktatást, aggódunk a hallgatók, a munkatársak és nem utolsó sorban a magunk egészsége miatt. Mindezek érdekében különösen fontos azoknak az ajánlásoknak az ismerete és helyes betartása, melyeket a WHO fogalmazott meg és szinte valamennyi információs csatornán így vagy úgy eljutott hozzánk. Ezek gyakorlatba ültetéséhez, mindennapi rutinná válásához nyújt praktikus segítséget külső óraadónk tájékoztatója.

Zárai Ágnes, az OMSZ oktatásszervezője, aki évek óta karunk külső óraadója (az iskolaegészségtan-elsősegélynyújtás kurzust oktatja) felajánlotta segítségét, egy ún. járványvédelmi tájékoztató megtartásával. Nagyon praktikus dolgokról lesz szó, pl. a maszk szabályos használata, tisztítása, tárolása, felületek fertőtlenítése, munkahelyi, oktatási közösségben való létezés stb. Jó szívvel ajánljuk a részvételt valamennyi oktatónknak, külső óraadónknak, valamennyi kari munkatársnak. Hallgatóinknak is szól a tájékoztató, azonban a tömeges jelenlét elkerülése miatt, nekik online tesszük elérhetővé a tájékoztatón készült felvételt. Az eseményen kérdések feltevésére is lesz lehetőség, azonban előadónk örömmel veszi, ha már előre is kap kérdéseket, így azokra a tájékoztató során ki tud térni. Kérjük, hogy kérdéseiket emailben juttassák el a vig.julianna@barczi.elte.hu email címre.

A tájékoztatón való részvétel létszámát limitáljuk, így maximum 60 fő személyes részvételére lesz lehetőség. Kérjük a kedves kollégákat, hogy az alábbi regisztrációs felületen jelezzék részvételi szándékukat.

A tájékoztatóval párhuzamosan a honlapesemény felületén stream-en is követhető lesz a tájékoztató.

 

A rendezvény megtelt.