MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE 2018

MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE 2018
11/22

2018. november 22. 09:00 - 16:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105 terem)

11/22

2018. november 22. 09:00 - 16:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105 terem)


DINAMIKUS LOGOPÉDIA: ÚJ KIHÍVÁSOK, SZEMLÉLETVÁLTÁS ÉS EREDMÉNYEK A BESZÉD-NYELV-KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSÉNEK TERÜLETEIRŐL

Konferencia Fehérné Kovács Zsuzsanna tiszteletére

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó, november 22-i konferencia, idén a logopédia témája köré szerveződik.

A logopédia új kihívások elé néz a kommunikációs szempontból is folyton változó világban. Változnak a gyerekek fejlődését, illetve a felnőttek mindennapjait befolyásoló körülmények, új igények merülnek fel, új alaptudományos eredmények és eszközök adnak új gyakorlati lehetőségeket. A konferencia áttekintést ad a logopédiában felbukkanó új kihívásokról, szemléleti változásokról és az ezekhez kapcsolódó új eredményekről, többek között a beszéd- és nyelvfejlődési zavarok és a többnyelvűség, az artikuláció eszközfonetikai vizsgálatai, az olvasástanulás előkészítése, a szerzett fonációs, nyelvi- és nyelészavarok klinikai logopédiai rehabilitációja területén. A tudományos konferenciát Fehérné Kovács Zsuzsanna, a sokszínű logopédus, logopédusok generációinak mintaadó oktatója tiszteletére rendezzük.

A konferencia programja (pdf)

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi gombra kattintva jelezze felénk.

A regisztrációk nagy száma miatt a regisztráció kezdő időpontja 8:00h-ra változott!

Az ebédszünet ideje alatt a Kar épületében található étteremben ebédelési lehetőséget tudunk biztosítani, önköltséges módon. A szervezést segítendő, kérjük, hogy a Regisztráció során szíveskedjenek jelezni, hogy élni kívánnak-e ezzel a lehetőséggel. Az ebéd költségét, ami 850 Ft, a helyszínen, a regisztrációs pultnál készpénzzel lehet rendezni.

A választható menük - allergénekkel jelölve - letölthetők innen

A helyszín és a konferencia akadálymentes, esetleges jelnyelvi tolmács igényét kérjük breitner.zsuzsa@barczi.elte.hu e-mail címen jelezze.

A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag a konferencia szervezésének céljából használjuk fel és kizárólag a konferencia megtartásának idejéig kezeljük. 

Regisztrációját már nem tudjuk fogadni./Sorry, the conference registration has expired.