Együtt oktatunk! a határon túl

2023.02.02.
Együtt oktatunk! a határon túl
Elindult az Oktatási Jogok Biztosának Hivatala, a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet,  a kolozsvári Kozmutza Flóra Hallássérültek Speciális Iskolája, a Református Missziói Központ Siketmissziója és a Disability / Studies / and Social / Innovation Lab Participatív innováció a quadruple helix ökoszisztémában című  fejlesztése. A projekt célja az „Együtt oktatunk! participatív felsőoktatási módszertan” adaptálása és kipróbálása a pedagógiai, gyógypedagógiai  felsőoktatáson kívül.

A tízhónapos közös munka során budapesti és kolozsvári workshopokon születik meg az az adaptáció, amivel a participatív oktatás a teológusképzés Kateketika tantárgyának gyakorlati ismereteihez köthető.

Az innovációban Dr. Aáry-Tamás Lajos (az oktatási jogok biztosa), Dr. Somfalvi Edit (a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet Gyakorlati Teológia Tanszék docense), Ilyés Irén (a kolozsvári Kozmutza Flóra Hallássérültek Speciális Iskolájának pszichológusa),  Járay Loránd (a Református Missziói Központ Siketmissziójának vezetője) és a DSSI Lab fejlesztői, Bíró Enikő, Futár András, Katona Vanda, Könczei György, Sándor Anikó, Torontáli Nóra, Zászkaliczky Péter és Cserti-Szauer Csilla vesznek részt.

A projekt az ELTE Egyetemi Kiválósági Alap Innovációs Célú Projektek támogatásával valósul meg.

DSSI Lab találkozó (2023.01.30)

DSSI Lab találkozó (2023.01.30)

0

/

0

0

/

0