Felhívás a tavaszi kari TDK Konferencián való részvételre

Berencsi Andrea, Horváth Zsuzsanna | 2020.02.14.
Felhívás a tavaszi kari TDK Konferencián való részvételre

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Kari Tudományos Diákköri Tanácsa  2020. április 15-én 14:00 órától rendezi meg a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára kvalifikáló 1. házi konferenciáját. A kari tudományos diákköri konferencián, majd sikeres szereplés esetén a 35. OTDK-n azok a pályamunkák és szerzőik (amennyiben a pályamunka többszerzős, úgy valamennyi szerző) vehetnek részt, amelyek és akik megfelelnek a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia központi felhívásában foglalt feltételeknek.

A TDK pályamunkákat és a nevezéshez szükséges adatlapot
2020. március 9. hétfő 12:00-i határidővel várjuk elektronikus formában az alábbi címekre:
berencsi.andrea@barczi.elte.hu
horvath.zsuzsanna@barczi.elte.hu
Ezen felül egy példányt nyomtatott formában dr. Berencsi Andrea részére (A/39 vagy A/41-es szoba) egyező határidővel kérünk benyújtani.

A 35. OTDK részvételi felhívása az alábbi linken érhető el:

http://otdk.hu/hu/kozponti-felhivas
 

A pályamunkák tartalmi és formai követelményei

A pályamunkák formai és tartalmi követelményei, valamint az értékelés szempontjai az OTDK honlapon és a szekció felhívásokban elérhetők:

http://otdk.hu/hu/palyamunkak-kovetelmenyei

http://otdk.hu/hu/szekcio-felhivasok

Az egyes szekciók követelményei eltérőek lehetnek. Érdemes már az intézményi TDK-ra beadott dolgozatot a megpályázni kívánt szekció kiírása alapján elkészíteni. A pályamunkák formai követelményeiről a hallgatók a szekciók felhívásainak mellékleteiben tudnak tájékozódni. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy néhány szekció esetén kvótarendszer került bevezetésre, mely alapján az ELTE nem minden esetben jogosult a pályamunka indítására.