Futurismo - Akadálymentes turizmus

Futurismo - Akadálymentes turizmus
12/08

2016. december 08. 16:00 - 18:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202 terem)

12/08

2016. december 08. 16:00 - 18:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202 terem)


December 8-án folytatódik a Bárczi-Gyógytea, a Kar tematikus, szakmapolitikai műhelybeszélgetés-sorozata. Ez alkalommal az akadálymentes turizmus témáját járják körül a vendég előadók. A szervezők számítanak a résztvevők aktív bekapcsolódására az előadásokat követő beszélgetés során.

A délután előadói, Bánlaki Szilvia, a Hungary4all Utazási Iroda utazásszervezője, Andor Csaba, az EMMI Szociális és Társadalmi Felzárkózási Stratégiai Főosztály stratégiai refense, aki az akadálymentes extrém utak szervezése során szerzett tapasztalatait osztja meg előadásában, valamint Bíró Sándor, aki résztvevőként utazási élményeiről és kalandjairól mesél majd a jelenlévőknek. Az előadásokat követő műhelybeszélgetés moderátora Katona Vanda, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar adjunktusa lesz.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar aktív szereplőként igyekszik lehetőséget teremteni egyrészt a kari vélemények és tapasztalatok, másrészt pedig a civil, egyházi és állami fogyatékosságügyi politikák és innovatív fejlesztések bemutatására, szakmai viták generálására. Ilyen szakmai fórum a 2013. szeptemberében indult és azóta is havi gyakorisággal jelentkező Bárczi - Gyógytea rendezvénysorozat is, ahol aktuális szakmai, szakmapolitikai témákat járnak körül a jelenlévők egy tanéven keresztül. A most futó negyedik évad témája a fogyatékos személyek szabadidő eltöltése, az alkotás, az akadálymentes turizmus, valamint a magánélet és az intimitás kérdésköre.

Regisztráció: https://gyogytea.elte.hu