Inclusive Education in an International Perspective

Inclusive Education in an International Perspective
11/07

2019. november 07. 09:30 - 11:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202)

11/07

2019. november 07. 09:30 - 11:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202)


A Dán székhelyű European Agency for Special Needs and Inclusive Education igazgatója, Cor J. W. Meijer tart előadást Inclusive Education in an International Perspective címmel.

Az Európai Ügynökség a Sajátos Nevelési Igényű Tanulókért és az Inkluzív Oktatásért független szervezet, amely a sajátos nevelési igény és a befogadó oktatás-nevelés területén nyújt együttműködési platformot 29 országból álló tagságának. Céljuk javítani a fogyatékos és/vagy sajátos nevelési igényű tanulókat érintő oktatáspolitikát és gyakorlatot. 
Az Ügynökség kulcsüzenete: az oktatási rendszereknek a tanárok és az iskola vezetõinek folyamatos támogatására kell összpontosítaniuk annak érdekében, hogy javítsák az iskolák azon képességét, hogy növelni tudják valamennyi tanulójuk eredményességét.

https://www.european-agency.org

Az előadás, angol nyelven, tolmács nélkül hangzik el.

Az eseményt élő közvetítésen is követheti:

 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az alábbi gombra kattintva regisztráljon az eseményre.

A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag a konferencia szervezésének céljából használjuk fel és kizárólag a konferencia megtartásának idejéig kezeljük.