Jelentkezés Személyiségfejlesztés komplex zeneterápiával c. továbbképzésre

Jelentkezés Személyiségfejlesztés komplex zeneterápiával c. továbbképzésre

A képzés tervezett időpontja: 2020. január - 2020. február, 8 hétvégén át, péntek délutáni és szombat egész napos képzés keretében.

2020. jan. 3-4; jan. 10-11; jan. 17-18; jan. 24-25; jan. 31.- febr. 1; febr. 7-8; febr. 14-15; febr. 21-22.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 31.

A maximális létszám elérése okán a jelentkezés a januárban induló képzésre lezárult!

 
Jelentkezni a jelentkezési határidőig vagy a keretlétszám eléréséig (30 fő) a kitöltött, aláírt jelentkezési lap és a hozzá kapcsolódó mellékletek postán történő megküldésével lehet. A jelentkezést akkor tekintjük befogadottnak, ha a jelentkezési lap és valamennyi szükséges melléklet beérkezett.
Amennyiben a keretlétszám a jelentkezési határidő lejárta előtt betelik, a jelentkezést lezárjuk. Ez a honlapon közzétételre kerül, ezért kérjük, jelentkezése megküldése előtt tájékozódjon. A keretlétszám betelte után, de a jelentkezési határidőig beérkezett jelentkezések, amennyiben a jelentkezők kérik, várólistára kerülnek, és a következő képzés meghirdetéséről e-mailben értesítést kapnak.
 
A jelentkezési laphoz csatolandó
  • Személyiségfejlesztés komplex zeneterápiával: egyetemi és/vagy főiskolai szintű óvodapedagógus vagy tanító vagy tanár vagy gyógypedagógus vagy pszichológus végzettséget igazoló oklevél másolata
  • Zene-élmény-terápia: érettségi bizonyítvány vagy felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolata
  • Kitöltött számlakérő nyilatkozat
A jelentkezési lapot és annak mellékleteit az alábbi címre kell megküldeni: ELTE BGGYK Tanulmányi Hivatal 1097 Budapest, Ecseri út 3.
E-mail: tovabbkepzo@barczi.elte.hu
Telefon: +36 1 358 5527