Könnyen Érthető Kommunikáció, egyenlő esélyű hozzáférés

Könnyen Érthető Kommunikáció, egyenlő esélyű hozzáférés
06/07

2024. június 07. 10:00 - 13:20

Online

06/07

2024. június 07. 10:00 - 13:20

Online


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Könnyen érthető kommunikáció – Könnyen érthető élet honlap közössége immáron 4. alkalommal szervezi meg online nemzetközi szakmai konferenciáját, amelyen az egyenlő esélyű hozzáférésen belül kiemelt szerepet kap a könnyen érthető kommunikáció.

A konferencia apropóját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar gyógypedagógia-tanár mesterképzés projekt szemléletű oktatása során az egyenlő esélyű hozzáférés témakörében készült termékek adják. Célunk, hogy a konferencia hagyományosan bemutassa a felsőoktatás információt befogadó résztvevői szerepkörön túlmutató a gyógypedagógia területére létrehozott projektek terveit és termékeit.
A konferencia kiemelt témája a könnyen érthető kommunikáció, amelynek területe folyamatosan bővül tudományelméleti és gyakorlati eredményekkel. Egyre több szakmai együttműködés körvonalazódik a könnyen érthető kommunikáció területén, amely lehetővé teszi a szakmaterület strukturált alakulását, mely alapján továbbra is az egyenlő esélyű hozzáférés egyik infokommunikációs pilléreként egyre erősödő szerepet tölt be.
(A könnyen érthető kommunikációról információk elérhetők: https://konnyenertheto.gonczirita.hu/)

A konferencián való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. A regisztráció ténye nem jelenti annak automatikus elfogadását. Az elfogadásról a szervezők email értesítést küldenek, legkésőbb a konferencia nap reggelén 1 órával a kezdés előtt.
A regisztráció elfogadása a szervező intézmény mérlegelésén múlik.
Regisztráció határideje: 2024. június 6., 12 óra

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
A konferencia magyar nyelvű feliratozását az online felület erre alkalmazható feliratozó programja biztosítja. A német nyelvű előadásra tolmácsolás biztosított.

Részletes program és meghívó:
Program
Meghívó
Adatkezelési tájékoztató

A regisztráció lezárult.