Könyvtár elvitelre! (új)

Könyvtár elvitelre! (új)

Kedves olvasóink, íme a  
Könyvtár elvitelre! 

 

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy a könyvtár újra kinyit! A még mindig fennálló vírushelyzet miatt sajnos speciális szabályokkal, de hamarosan újra lehetőségetek lesz a könyvkölcsönzésre. Az új kölcsönzési módot Könyvtár elvitelre! névre kereszteltük, íme a részletek: 

Könyvet ezentúl EZEN a linken keresztül igényelhettek tőlünk 

 

Az űrlapon meg kell adnotok néhány rátok vonatkozó, illetve a szükséges könyvekkel kapcsolatos adatot, és már küldhetitek is nekünk. Mi feldolgozzuk a kérést, és egy-két napon belül válaszemail-ben jelezzük, hogy a kért könyvek elérhetőek-e, illetve küldünk nektek egy második, átvételi időpontfoglalásról szóló űrlapot is. Ezen lehetőségetek lesz kiválasztani a nektek legmegfelelőbb időpontot arra, hogy a könyveket személyesen átvegyétek itt nálunk. Előzetes időpontegyeztetés után, az új nyitvatartás szerint tudtok jönni hozzánk.

És ha már a helyszín! Ebben is nagy változások zajlottak nálunk az utóbbi időben. A könyvtár a közelgő felújítási munkálatok miatt a megszokott helyéről ideiglenesen az A/7-es terembe, a korábbi Hallgatózó-ba költözött, ott találtok meg minket mostantól egy ideig.  
A költözés sajnos azzal is járt, hogy jóval kevesebb hellyel gazdálkodhatunk, így az állományunknak csak egy jelentősen szűkített része érhető most el. A jelenleg nem elérhető könyvek mellett a katalógusban azÁtmenetileg nem elérhetőjelzést találjátok, ezeket sajnos nem tudjátok most igényelni. Azt a néhány ezer könyvet viszont, ami elérhető a számotokra, a ti korábbi igényeiteket, kölcsönzési szokásaitokat maximálisan figyelembe véve válogattuk össze, hogy még ilyen körülmények között is a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk nektek. 
 

 Igényeljetek, kölcsönözzetek, használjátok a könyvtárat! Nagyon várunk titeket!