Magyar Tudomány Ünnepe 2017 - „30 MÚLT…”

Magyar Tudomány Ünnepe 2017 - „30 MÚLT…”
11/23

2017. november 23. 09:00 - 16:15

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105 terem)

11/23

2017. november 23. 09:00 - 16:15

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3., C/105 terem)


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar idén több, a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó programmal várja az érdeklődőket. A november 23-i tudomány ünnepi konferencia idén a szomatopedagógia témája köré szerveződik.

30 évvel ezelőtt végzett az első nappali tagozatos évfolyam szomatopedagógia szakon, és 30 évvel ezelőtt alakult meg a Szomatopedagógiai Tanszék. Röviden visszatekintést kapunk az elmúlt évekre, egy felmérés eredményeinek bemutatásával "tükröt tartunk" a pálya elé, majd a szomatopedagógia társtudományainak legújabb eredményeit és azok gyakorlati vonatkozásait ismerhetik meg az érdeklődők. A délutáni üléseken a legfrissebb kutatások eredményeiről, továbbá a súlyosan-halmozottan fogyatékos emberek szomatopedagógiai támogatásáról hallgathatunk előadásokat.

A konferencia programja (pdf)

A konferencia programja (doc)

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi gombra kattintva jelezze felénk.

Az ebédszünet ideje alatt a Kar épületében található étteremben ebédelési lehetőséget tudunk biztosítani, önköltséges módon. A szervezést segítendő, kérjük, hogy a Regisztráció során szíveskedjenek jelezni, hogy élni kívánnak-e ezzel a lehetőséggel. Az ebéd költségét a helyszínen, a regisztrációs pultnál készpénzzel lehet rendezni.

Résztvevő foglalkozása:

Ebéd a büfében önköltségesen kapható. Az ebéd ára egységesen 800-,Ft, melyet a regisztrációs pultnál lehet kifizetni. Kérjük, az alábbiakban jelezze, hogy kér-e ebédet.

Az épület alapvetően akadálymentes. A konferencia teljes időtartama alatt feliratozás biztosított. Kérjük, jelezze, ha egyéb speciális megsegítésre van szüksége (pl. szabványostól eltérő méretű kerekesszék, személyi segítés, stb.).