Könnyen érthető kommunikáció, egyenlő esélyű hozzáférés

Könnyen érthető kommunikáció, egyenlő esélyű hozzáférés
06/04

2021. június 04. 09:00 - 15:00

Online (Zoom)

06/04

2021. június 04. 09:00 - 15:00

Online (Zoom)


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Könnyen érthető kommunikáció – könnyen érthető élet honlap kisközössége online konferenciát szervez, amelyen az egyenlő esélyű hozzáférésen belül kiemelt szerepet kap a könnyen érthető kommunikáció.

A konferencia apropóját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar gyógypedagógia-tanár mesterképzés projekt szemléletű oktatása során az egyenlő esélyű hozzáférés témakörében készült termékek adják. Célunk, hogy a konferencia rávilágítson, a felsőoktatás során a képzésben résztvevők szerepköre túlmutat az információk befogadásán, azt integrálva önmaguk tudnak a gyógypedagógia területén hasznosítható tartalmakat létrehozni.

A konferencia kiemelt témája a könnyen érthető kommunikáció, melynek területén az elmúlt évtizedben jelentős nemzetközi és hazai szakmai eredmények születtek. Ezek lehetővé teszik, hogy a gyakorlat mellett a kutatási eredményekre alapozott kommunikációs eljárás erősödjön meg az egyenlő esélyű hozzáférést biztosító infokommunikációs repertoárban. 

Meghívó és részletes program
Plakát

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az online eseményhez csatlakozás linkjét a regisztráció során megadott email címre küldik el a szervezők, a konferenciát megelőző napon. A regisztráció 2021.06.03. 12 órakor lezárul.
 

A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag a konferencia szervezésének céljából használjuk fel és kizárólag a konferencia megtartásának idejéig kezeljük.

Az online rendezvényhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató innen tölthető le.

A konferencia teljes idejében feliratozást biztosítunk. 

A regisztráció betelt.